Livsstils RETREAT vecka

For English click here.

Hitta en oas i naturen – hitta till Hagegården!

Vill du komma bort från vardagens stress och jäkt? Svara på naturens kall och hitta en lugn, vacker oas på LifeStyleSTAY. Utanför dörren ligger en hel naturvärld att uppleva. Njut av fridfulla promenader, utforska vandringsleder, paddla på den vackra sjön Värmeln, lyssna till lommarnas rop eller följ spåren av älg eller sällsynta lodjur. Njut av vår läckra växtbaserade mat i Hagegårdens vackra, rymliga matsal, och vila i ett av våra tolv fyrstjärniga, individuellt inredda hotellrum.

____

Livsstils RETREAT vecka

En vecka på Hagegården Hotell, utformad för att du ska kunna dra dig undan från livets stress och finna en fristad i naturen, där du kan fylla på med ny energi. Det lugna programmet fokuserar på att främja och inspirera till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

Inkluderar bland annat: 

  • Helpension med tre växtbaserade måltider per dag.
  • Avslappnande massage och tillgång till spa.
  • Livsstilssamtal med utgångspunkt i ett hälsoålderstest.
  • Praktiska föreläsningar med inspirerande livsstilsundervisning. 
  • Vegetariska matlagningsdemonstrationer inklusive inbunden kokbok.
  • Gemensam motion och personlig coachning.
  • Utflykter och upplevelser i naturen.

Två tillfällen i 2023: 10 till 16 juli, eller 17 till 23 juli

Pris (all-inclusive):

10.800 kr (doublerum) per person

13.300 kr (enkeltrum)

På Hagegården med sin rika historia, ekar fortfarande musiken från världsberömda musiker mellan väggar, där de kom här för att finna inspiration och vila. Håkan Hagegård, en berömd svensk operasångare, hade en tanke som kom att ligga till grund för musikcentret Hagegården som han byggde och öppnade 1992. ”Min tanke är att hjälpa artister att hålla sig friska så att artister kan hjälpa till att hålla värden frisk.” Idén var så unik att New York Times publicerade en artikel om Håkan Hagegårds vision. ”Samtidigt som han hade en blomstrande karriär såg han överallt farorna med sitt yrke: kommersialism, ensamhet och slutligen utbrändhet. I mitten av 1980-talet inspirerades han av den amerikanska psykiatern Peter Ostwald, som hade gått i spetsen för ett holistiskt medicinskt stödprogram för artister. ’Han sa att det faktiskt var fysiskt nödvändigt att slå av på takten’, sa Hagegård. ’Kroppen och hjärnan behöver vila för att producera de ämnen du behöver för att tänka nya tankar. Annars är allt du gör att ordna om och återanvända samma gamla tankar.’” (New York Times: A Swedish Opera Star Who Is Serious About the Health of Burned-Out Artists, av Cori Ellison – 14 dec. 1997.)

Nu bygger LifeStyleSTAY vidare på visionen, så välkommen till Hagegården Hotell för att fylla på med ny energi för ett aktivt och kreativt liv!

I personalen under Livsstils RETREAT veckorna ingår folkhälsovetare, fysioterapeut, vegankock, m. fl.

För att boka din plats i en Livsstils RETREAT vecka, eller för mer information, skriv till oss på retreatweek@lifestylestay.se eller ring 0570 570 50.