Retreat packages

Välkommen till Hagegården Retreat Hotell

Hitta  en  oas  i  naturen  —  hitta Hagegården!

Vill du komma bort från livets stress och jäkt? Svara på naturens kall och hitta en lugn, vacker oas på Hagegården. Precis utanför dörren finns en hel värld av naturupplevelser. Njut av fridfulla promenader och cykelturer, utforska vandringsleder, paddla på den vackra sjön Värmeln, lyssna till lommarnas rop eller följ spåren av älg eller sällsynta lodjur. Koppla av i vår utomhus bubbelpool och njut av våra läckra växtbaserade 3-rätters middagar i restaurangen. Vila ut i ett av våra tolv ljusa, inbjudande och individuellt inredda hotellrum. 

Boka en vistelse på 2 dagar eller mer och lägg till ditt val av aktiviteter, eller ännu bättre, välj ett av våra all-inklusive retreatpaket på 2, 3 eller 6 dagar.

Låt Hagegården vara din tillflyktsort i naturen, där du kan finna ro och ny energi i livet.

Spa — För att smälta bort spänningar och stress kan du njuta av vår nya stora utomhus bubbelpool och relaxavdelning. Eller bara lyssna på fågelsången medan du kopplar av i en solstol med en god bok och ett glas alkoholfritt bubbel.

Kanotpaddling — Ta en dag för att utforska den vackra sjön Värmeln med sina många små öar och rika fågelliv. Det finns små gömda sandstränder för bad och stora klippor för solbad och avkoppling, och du kanske till och med får en glimt av en fiskgjuse.

Cykling — Med vinden i håret och solen i ansiktet kan du njuta av småvägarna och den idylliska naturen som omger Hagegården. Ta med picknick och hitta en vacker lugn plats i skogen eller vid sjön för att stanna och äta.

Vandring — Utforska en av de många vandringslederna över Brunskogsfjället. På toppen finner du Prästtjärnen, en utmärkt plats för en picknick, och det finns många fina platser längs leden där du kan skogsbada.