Välkommen till LifeStyleSTAY

LifeStyleSTAY erbjuder två alternativ: Bergamon – Brunskogs Vandrarhem och Hagegården Retreat Hotell.

Som du kanske har gissat från namnet är vårt fokus på LifeStyleSTAY att tillhandahålla en miljö som hjälper till att motivera till en aktiv och hälsosam livsstil. En plats där du kan ladda batterierna i den energigivande naturen som omger oss. Du hittar flera markerade vandringsleder, som börjar vid både hotellet och vandrarhemmet, som går uppför Brunskogsfjället och ner till den idylliska sjön Värmeln. Alla våra gäster kan även njuta av fri tillgång till en minigolfbana med 12 hål som ligger vid vandrarhemmet, tillsammans med en utomhusgrill och picknickområde, samt en liten grillstuga. Du kan också njuta av två lusthus, ett stort schackbräde utomhus och en sandlåda för barnen. 

Restaurangen på Hagegården Retreat Hotell är öppen måndag, tisdag, torsdag och fredag ​​mellan 18.00 och 20.00. Här hittar du läckra växtbaserade middagar. Boka bord senast dagen innan.

För att ge den mest familjevänliga miljön och för att främja en hälsosam livsstil är alla LifeStyleSTAY faciliteter rök- och alkoholfria.

Hur man kommer hit. Fast det ligger mitt ute i naturen, är det bara 7 km till närmaste tågstation (Edane). Klicka här för att få mer information om Taxi och hur du kommer till LifeStyleSTAY.

Observera att vi har en minsta vistelse på 2 nätter och att vi inte har lördagsankomster. Njut av lite mer tid hemifrån!

Allmänna villkor hittar du här.

In- och utcheckningstider:

  1. Incheckning: 16:00 – 19:00 på Hagegården Retreat Hotell (även för gäster som bor på vandrarhemmet)
  2. Gästerna bör meddela om de anländer senare och kommer att få ett direkt telefonnummer där de kan ringa utanför vanliga incheckningstider om så behövs.
  3. Utcheckning: 10:00